10 de juny 2008

Iphone 3g



Per fi!!!
Arriba a espanya (potser) el 11 de juliol per lo que es diu. Esperem Movistar no ens apliqui una tarifa caríssima... (Amb la fama que té Telefònica d'aprofitar-se de totes les posicions dominants que ha tingut, ho tenim clar...).

Noves Features al món apple:
- Iphone 3G i GPS
- Iphone o blanc o negre :-P
- Iphone més barat ($199 a tot el món 8gb)
- Push Services http://www.me.com (substituint mac.com)
- 2.0 update
- Noves Apps amb el SDK

Ara només es podrà adquirir a botigues dels operadors de telefonia de cada país i s'haurà d'activar a la botiga no es vendrà a la Apple Store.
No puc esperar a tenir-lo !!!! XD

3 comentaris:

Solo ha dit...

El preu de 199 dolars es SUBVENCIONAT. L'iPhone sortira de les botigues JA ACTIVAT, no com l'altre que te l'emportaves i en arribar a casa l'activaves o piratejaves.

Aixi que, d'una banda, sera mes complicat piratejar-lo (ja sortiran formes, ja...)

I d'altra banda, tot i que el Jobs va dir que 199 dolars maxim a tot el mon, si aqui Movistar diu que 199 euros, dubto que ningu deixi de comprar-lo, per molt que ens caguem en els morts de Timofonica i de la puta conversio 1 dolar = 1 euro en els nostres respectius blogs.

Ara cal que entre el preu de compra mes la mensualitat multiplicada per les mensualitats de permanencia no passi de 500 euros. Que passara, ja veureu com passara...

Salutacions

Jordi ha dit...

Bé ja podem esperar que serà un contracte mínim de 24 mesos. Per arribar als $1638 que es el que val realment...
"From the apple site: "# Requires new 2-year AT&T rate plan, sold separately." In other words, there's no such thing as a $199 iPhone. Plans start at $59.99, so you're looking at a minimum outlay of $1638.76 plus tax over two years."

Solo ha dit...

A Anglaterra O2 (telefonica) el treu per 99 pounds mes 30 al mes durant 18 mesos.

Total, mes de 800 euros.

Aixo si, trafic de dates ilimitat (ja veurem si de debo, o a 64kbps quan passis d'1 GB), i nosequants minuts de veu inclosos.